underbarahund

Alla inlägg den 7 april 2013

Av Sophie - 7 april 2013 23:26

Just ja, jag provade ut ett nytt WGV bälte åt Zeke idag på kursen, vi har redan en sån sele, men det var "en nybörjar sele" eller hur man ska säga . En lite billigare variant att växa i. Men nu kommer han väl inte växa så myclet mera, så då passade jag på att beställa en ny. Ska hämta den vid nästa tränings tillfälle i lokalen.

WGV sele/bälte är en mycket smart sele, kopplet fästs på bröstet på hunden vilket underlättar promenaderna med en hund som drar. Dock så Är ju inte bara selen lösningen på "drag problem", men der är en bit på vägen. Och dom blir inte lika starka då. Och dessutom är det mycket skonsammare för hunden att ha en sån sele :)

Den har fungerat utmärkt för oss, så den fortsätter vi med!

Av Sophie - 7 april 2013 21:03

Halloj!
Vädret verkar verkligen ha svårt för att bestämma sig om det ska vara solsken och varmt eller om det ska vara kallt med snö.. Tråkigt!
Men idag var vi iallafall och tränade, inomhus skönt!!
Det var kursstart för "titta & matcha". Vilken rolig kurs!
Det går ut på att hunden ska titta på ett föremål och lära sig hitta ett likadant bland andra saker! Häftigt!
Det gick bra, och det var roligt. Men zeke tyckte det blev lite jobbigt på slutet, då det var mycket att ta in och tänka på. Men han skötta sig utmärkt!

Tänkte köra ett litet klicker pass nu på kvällen också.

Idag blev det lite mera ensam träning för han, eftersom jag är hemma dagtid så har han inte behövt vara själv så myclet, så vi har verkligen kunnat ensamhets träna honom ordentligt. Idag var han hem själv i ca 3 1/2 timma. Utan problem.

Tycker synd om hundar som bara lämnas och inte får vänja sig ordentligt me att bli lämnade.. Då blir det gnälliga och skälliga hundar.

Ha en bra kväll.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards